Fotokids

In deze lessen wordt gewerkt met een spiegelreflexcamera. Een aantal lessen gaan we op pad en op zoek naar mooie…

Lees meer

Kunstenmakers

Deze workshop is voor alle kinderen die het leuk vinden om kunst te maken, te schilderen en om beelden te…

Lees meer

Mozaiek

Mozaïeken Met mozaïeken maak je een persoonlijk kunstwerk in allerlei kleuren, vormen en materialen. En daar genieten anderen vervolgens ook…

Lees meer

Kinderen laten zich graag leiden door wat zij mooi vinden, en zij proberen graag nieuwe dingen uit. In mijn workshops is hier ruimschoots de ruimte voor. Hoewel het uitnodigen van creativiteit op de voorgrond staat, we zoeken namelijk niet naar de perfectie, kunnen we niet zonder technieken. Kinderen mogen dan ook volop met technieken en materialen experimenteren. (Aan het einde van de workshop gaat elk kind naar huis met werk waar hij of zij blij mee is.)

Workshops op maat

De workshops Fotokids heb ik zelf ontwikkeld, voor een impressie zie hieronder. Kunstenmakers is mij aangereikt door JeugdTheaterschool Tij, en heb ik mij eigen gemaakt door er kunsten uit de hele wereld in te betrekken en met veel diverse technieken te experimenteren.  Maar ik lever ook workshops op maat zoals bijvoorbeeld mozaïeken, zintuigen of dromen. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat de behoefte is, dat is helemaal vrijblijvend.

Informatie

Sinds 2006 geef ik creatieve lessen aan kinderen op scholen, BSO’s en bij MK24, op locaties in Amsterdam en omstreken.