Organisatie creatieve activiteiten

Creativiteit, is ontspanning voor de geest. En maakt de geest weerbaarder in moeilijke tijden.

Creativiteit, inspireert tot nieuwe mogelijkheden en nieuwe inzichten.

Nu geef ik voornamelijk les aan kinderen. Kinderen zijn meestal nog onbevangen en vrij in het creëren. Aan volwassenen lesgeven, heb ik ook wel als lastig ervaren, ze willen en moeten vaak erg veel, wat veel creativiteit stopt. Natuurlijk, mijn vak is fotografie, en dat bouwt op techniek, maar ik zie liever foto’s van een creatieve fotograaf, zonder techniek, als van een technische fotograaf zonder creativiteit!

In de Batjanzaal ben ik begonnen met een serie workshops voor klein en groot, deze workshops hebben een laagdrempelig karakter; zodat iedereen hieraan mee kan doen.

Hoe fijn is het om je te laten inspireren, en samen mooie dingen te maken met alle leeftijden en alle culturen. En van alle ambachten en kunstvormen te mogen/kunnen proeven. En dan voor een prijs… die iedereen kan betalen, en nog een hapje en een drankje.

Deze workshops zijn een experiment, en gesubsidieerd door stadsdeel oost en fonds voor oost, maar ook mede mogelijk gemaakt door de Batjanzaal.

In deze workshops nodig ik mensen uit Oost uit die een Ambacht of een Kunst willen overdragen aan eenieder, natuurlijk geef ik ook een fotoworkshop.